In acest moment S.C.COM ELECTRO SERVICE S.R.L. se prezinta cu o bogata experienta in domeniu, cu o oferta complexa de echipamente, ale caror performante, fiabilitate si mai ales siguranta in asigurarea pazei si protectie bunurilor sunt confirmate de catre clientii sai.

Prin specialistii sai, firma noastra analizeaza riscurile la care sunt expuse bunurile dumneavoastra oferind consultanta in alegerea celei mai bune si eficiente solutii pentru paza si protectia acestora. Prin solutiile propuse, urmarim si eficientizarea activitatii in obiectivul dumneavoastra ceea ce duce la obtinerea de venituri suplimentare pentru dumneavoastra. Va garantam ca o investitie bine structurata care in aparenta pare a fi foarte costisitoare pentru dumneavoastra, de fapt inseamna o incalculabila "deocamdata" economie prin inlaturarea pierderilor prin furt sau incendii.

 
protectie perimetrala

Sisteme de protectie perimetrala : Acolo unde se doreste detectarea posibililor intrusi inainte ca acestia sa ajunga intr-un anumit spatiu sunt necesare sisteme de protectie perimetrale. Avertizarea poate fi sonora si/sau luminoasa, locala sau la distanta.

 
sisteme antiefractie, detectori, senzori prezenta

Sisteme de alarma contra efractiilor : Paza si protectia bunurilor dumnevoastra se poate face cu costuri relativ mici prin astfel de sisteme ce avertizeaza intrarea unor persoane nedorite intr-un anumit spatiu. Avertizarea poate fi sonora si/sau luminoasa, locala sau la distanta. Un sistem de alarmare trebuie instalat corespunzator, pentru a furniza o protectie adecvata, toate punctele de acces in aria supravegheata fiind protejate.

 
sisteme incendiu, senzori gaz, senzori fum

Sisteme de alarma contra incendiilor : Incendiul a fost din cele mai vechi timpuri un mare dusman al omului. Aproape fiecarea oras din lume a cunoscut incendii devastatoare, chiar si in zilele noastre, cand simple neglijente sau ignorarea regulilor de protectie au dus la distrugerea unor fabrici, magazine, hoteluri, depozite, ducand chiar la ruinarea unor proprietari. Studiul combaterii incendiului a devenit o directie importanta in cadrul laboratoarelor stiintifice in domeniu. Sistemele de alarma contra incendiului avertizeaza incendiul in faza sa incipienta. Avertizarea este sonora si luminoasa, locala sau la distanta. Aceste sisteme pot declansa si stingerea automata a incendiului.

 
supraveghere video, camere video, dvr

Sisteme de supraveghere video : In obiectivele ce contin valori importante este util sa se dubleze sistemul de alarmare contra efractiilor cu sisteme de supraveghere video in circuit inchis(CCTV). Aceste sisteme au o eficienta deosebita in supravegherea fluxului de productie, ducand la eficientizarea activitatii. Stocarea informatiilor poate fi facuta local(sisteme analogice sau digitale de inregistrare a imaginilor) sau la distanta.

 
control acees, pontaj, cartele

Sisteme de control acces si pontaj : Sisteme prin care acesul persoanelor se poate limita intr-un anumit spatiu la un anumit moment. Prin corelarea acestor sisteme cu softuri specializate se pot obtine rapoarte complete de evenimente, rezolvand si problema pontajului angajatilor.

 
rfid bariere antifurt

Sisteme de control electronic al marfii : Sunt printre cele mai eficiente sisteme de paza si protectie a bunurilor. Prin aplicarea unor identificatori pe produse, acestea nu pot fi scoase dintr-un anumit spatiu decat prin declansarea unei alarme.

 
interfon, videofon, interfoane, videofoane

Sisteme de interfonie/videointerfonie : Un elementar sistem de protectie impotriva patrunderii persoanelor in anumite spatii. Accesul persoanelor este permis doar prin comanda usii de intrare de catre o persoana din interior. In cazul videointerfoanelor persoana afata in interior poate sa vada persoana din exterior pe un monitor.

 
sisteme voce date

Sisteme integrate voce-date: In cadrul firmei exista o preocupare permanenta pentru a oferi solutii complete care sa includa sisteme integrate de voce si date(retele calculatoare, telefonie).

 
automatizari porti,usi, bariere

Sisteme de automatizare: S.C.COM ELECTRO SERVICE SRL ofera clientilor sai posibilitatea de implementare a unor aplicatii complexe , care pot fi corelate cu sistemele de securitate( usi, porti actionate electric).

 
sisteme tichete persoane

Sisteme de ordonare a persoanelor in asteptare, cu tichete cu numar de ordine:
Sistemele cu tichete cu numar de ordine, ofera o solutie moderna si civilizata de gestionarea asteptarii persoanelor (pacienti, clienti, petitionari). Functionarea sistemului este urmatoarea :
-la intrare, utilizatorul (pacient, client, petitionar) primeste un tichet cu numar de ordine, eliberat de un dispozitiv de emis tichete
-apelarea persoanelor aflate in asteptare se face vizual si auditiv cu ajutorul unor sisteme electronice optice si acustice

 
nurse call sistem apelare asistenta medicala

NURSE-CALL - Sistem de apelare de catre pacient a asistentei medicale:


Sistemul Nurse-Call (apelare asistenta medicala) model SH 016A este cu destinatie specifica pentru spitale si camine de batrini sau sanatorii. Este modern, performant, fiabil si usor de utilizat .

 
paratrasnet

Paratrasnete cu amorsare in avans : Asigura descarcarea in avans a sarcinilor electrice din nori prevenind aparitia evenimentelor nedorite cauzate de acestea :supratensiuni in reteaua electrica si in alte retele existente.Calitate si eficienta ridicata. La solicitare asiguram proiectare si montaj.